Επικοινωνία: 6971791900, 23920-65368

 

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες προς Νεοιδρυθείσες - Start Up Επιχειρήσεις

Η απόφαση για τη δημιουργία μιας επιχείρησης, αποτελεί απόφαση ζωής για τον άνθρωπο εκείνον ο οποίος θα αποφασίσει να μπει στον μαγικό κόσμο της δημιουργίας!

Με ιδιαίτερη χαρά θα συζητήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μετατρέψουμε την αρχική σας ιδέα, σε πράξη. Αφού ακούσουμε το σκεπτικό σας και το πως σκέφτεστε να κινηθείτε, σας βοηθούμε στην υλοποίηση των κρίσιμων πρώτων σας βημάτων, αλλά και στην μετέπειτα πετυχημένη πορεία σας. Ενδεικτικά είμαστε μαζί σας στα κάτωθι κρίσιμα θέματα όπως:

  • Ολοκλήρωση του concept που έχετε στο μυαλό σας, έτσι ώστε αυτό να αποκτήσει ρεαλισμό και άρα πετυχημένη πορεία.
  • Σύνταξη Marketing Plan, προκειμένου να αναλυθεί το προιόν της επιχείρησης ή οι υπηρεσίες της, σε σχέση με τον ανταγωνισμό και τη γενικότερη τάση της αγοράς.
  • Δημιουργία Business Plan, με ορίζοντα 5ετίας, προκειμένου να ποσοτικοποιηθεί η προβλεπόμενη πορεία των μεγεθών της επιχείρησης.
  • Σύνταξη εταιρικών συμφωνητικών και προώθησή τους στις αρμόδιες υπηρεσίες για λήψη των απαιτούμενων εγκρίσεων, Γ.Ε.Μ.Η, ΔΟΥ κλπ.
  • Υποβολή προτάσεων για συμμετοχή σε προγράμματα επιδοτήσεων, ΕΣΠΑ, Αναπτυξιακός Νόμος 4242/2013 κλπ.
  • Εξέταση και υποβολή των κατάλληλων δικαιολογητικών για τη λήψη χρηματοδότησης από Τράπεζες.
  • Μηνιαία παρακολούθηση της πορείας της επιχείρησης, με σύνταξη σχετικών εκθέσεων.
  • Επιμόρφωση των στελεχών της επιχείρησης σε θέματα λογιστικής, φορολογίας, marketing κλπ.

Σε κάθε κρίση, υπάρχουν ευκαιρίες και μάλιστα ίσως αυτές να είναι τώρα και περισσότερες! Αυτός που τολμά τώρα, σίγουρα θα είναι σε πολύ καλύτερη θέση από κάποιον που θα ξεκινήσει την επιχειρηματική του προσπάθεια αργότερα.

Ο τουρισμός, τα αγροτικά προιόντα, οι εφαρμογές τεχνολογίας, είναι μόνο λίγοι από τους τομείς που μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Αν τώρα αυτά, στοχεύσουμε να τα προωθήσουμε και στο εξωτερικό, τότε η επιτυχία του κάθε εγχειρήματος είναι τουλάχιστον εξασφαλισμένη, μιας και υπάρχουν πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τους ανταγωνιστές, όπως υψηλή ποιότητα-τρόφιμα, συγκριτικά χαμηλές τιμές και μοναδικά χαρακτηριστικά-τουρισμός, κα.

Ποιοί Είμαστε

Masoko

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε, έχοντας ως κύριο σκοπό της την παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις κάθε μορφής, προκειμένου να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύγχρονο, απαιτητικό από κάθε πλευράς οικονομικό περιβάλλον.

Τελευταία Νέα

Επικοινωνία

 Θεσσαλονίκη

 Τρίλοφος Θεσσαλονίκης

 23920-65368

 Fax: 23920-65368

 info (@) vipconsulting.gr