Επικοινωνία: 6971791900, 23920-65368

 

Ασφαλιστικές Καλύψεις

Μέσα από την πολυετή γνώση και ενασχόλησή μας με την Ασφαλιστική Αγορά, σχεδιάζουμε και προτείνουμε τις λύσεις που πραγματικά χρειάζεστε, με το λιγότερο δυνατόν κόστος.

Η συνεργασία μας με ένα από τα μεγαλύτερα γραφεία Μεσιτών Ασφαλειών της Βορ.Ελλάδας, μας δίνει πρόσβαση σε όλες σχεδόν τις Ασφαλιστικές Εταιρίες και σίγουρα σε όλα τα πιθανά σενάρια αναγκών που χρειάζεται να καλύψετε.

 

Συμβουλές για Φορολογικά Θέματα

Ο καλύτερος φορολογικός σχεδιασμός, είναι κάτι που αποτελεί ζητούμενο πολλών, οι οποίοι διαθέτουν εισόδημα από πολλές πηγές, ή σημαντική ακίνητη περιουσία, η οποία τα τελευταία χρόνια, θεωρείται για κάποιους περισσότερο ''παθητικό'', παρά ''ενεργητικό'' τους.

Λύσεις υπάρχουν, οι οποίες πολλές φορές είναι τόσο σύγχρονες και καινοτόμες, στο άκουσμα των οποίων υπάρχει αρχικά μία έκπληξη!

 

Ρυθμίσεις Οφειλών - Υπαγωγή στο Πτωχευτικό Δίκαιο

Μετά από εκτενή ανάλυση και μελέτη του συνόλου των οφειλών σας, σας προτείνουμε τη βέλτιστη πολιτική που θα πρέπει να ακολουθηθεί από την πλευρά σας, προκειμένου να προβείτε σε διακανονισμό των οφειλών σας.

Ο νόμος 3869/10 ή πιο γνωστός ως "νόμος Κατσέλη", προσφέρει μια σειρά από ευνοικές ρυθμίσεις, οι οποίες όμως δεν είναι πάντα πανάκεια για όλες τις περιπτώσεις. Θα πρέπει λοιπόν να γίνει μελέτη της κάθε περίπτωσης ξεχωριστά και στη συνέχεια να προταθεί η βέλτιστη κάθε φορά πρόταση, που θα αφορά και θα είναι η ιδανική για την περίπτωσή σας.

 

Αξιοποίηση Περιουσίας - Wealth Management

Η σημερινή οικονομική συγκυρία, με τους υψηλούς πολιτικοοικονομικούς κινδύνους, αλλά και τις ιδιαίτερα χαμηλές αποδόσεις των επενδύσεων, μας οδηγεί στην αναζήτηση νέων μορφών επένδυσης της κινητής, αλλά και ακίνητης περιουσίας. Με γνώμονα τη μεγιστοποίηση του αισθήματος της σιγουριάς και ασφάλειας των πελατών μας, αλλά και παράλληλα της βελτιστοποίησης των αποδόσεων της περιουσίας τους, προχωρούμε στην:

Ποιοί Είμαστε

Masoko

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε, έχοντας ως κύριο σκοπό της την παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις κάθε μορφής, προκειμένου να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύγχρονο, απαιτητικό από κάθε πλευράς οικονομικό περιβάλλον.

Τελευταία Νέα

Επικοινωνία

 Θεσσαλονίκη

 Τρίλοφος Θεσσαλονίκης

 23920-65368

 Fax: 23920-65368

 info (@) vipconsulting.gr